Вече от няколко месеца Хари Стайлс и Оливия Уайлд са разделени,

...
Вече от няколко месеца Хари Стайлс и Оливия Уайлд са разделени,
Коментари Харесай

Защо всички говорят за татуировката на Хари Стайлс

Вече от няколко месеца  Хари Стайлс и Оливия Уайлд са разграничени, като през това време изпълнителят бе сниман да се целува буйно с Емили Ратайковкси.
 Хари Стайлс - следващият реализатор, жертва на замеряне с предмет на сцената
Поредната жертва на експанзията на почитателите

Нова наклонност не подмина и Хари Стайлс

И все още не знаем какво се случва сред двамата, тъй като са супер потайни. Но изпълнителят може и към момента да не е не запомнил някогашната си.

Поне с такова усещане оставаме от негови фотоси, снимани от папараци. Хари Стайлс е бил сниман в Болсена, Италия, където е бил на лодка в компанията на другари. Сред тези другари пък са били Джеймс Кордън и брачната половинка му.

На някои от фотосите изпълнителят е единствено по бански и се виждат всички татуировки по тялото му. А те не са по никакъв начин малко, само че една прави изключително усещане. На едното си бедро Стайлс има татуирано името Оливия, написа Page Six.
 Има ли омраза сред Емили Ратайковски и Оливия Уайлд поради целувките с Хари Стайлс
Има ли омраза сред Емили Ратайковски и Оливия Уайлд (заради Хари Стайлс)

Емрата приказва пред Vogue Испания

Към момента Хари Стайлс не е дал отговор на запитванията на таблоидите по отношение на татуировката и дали тя е посветена на бившата му. Но това, несъмнено, не е несъмнено, тъй като съгласно някои татуировката може да отдадена на песента на One Direction " Olivia " от 2015 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР